mp3,mp3

Photobucket

Fertőd, 1991

Az alábbi felvételek élőben készültek 1991-ben a fertődi kastélyhoz tartozó, volt lovarda, akkor a konzervgyár részeként számontartott színházteremben. Itt kapott helyet az emlékezetes "Garden Party", amely hétről-hétre megtöltötte élettel a régi falakat. A vállalkozást Kreiter Tibor és Rábensteiner Viktor működtette.

A felvételeken közreműködtekBaán Imre - gitár, vokál. Harangozó Gyula - basszusgitár. Hollósi László - dobok. Farkas Csaba - gitár, ének, vokál. Keszei Tamás - billentyűs hangszerek, vokál. Weinelt Gábor  - ének, vokál. Németh István (Petya) - zenekarvezető, hangmérnök. A stáb tagja volt még Tóth Árpád és Jakab Norbert. A "Jazok a boldog szép napok" kezdetű Beatrice dalt áprilisi tréfának szánta a zenekar, s olyan jól sikerült, hogy azt követően még jó párszor "elcseréltük" a hangszereket... :-)

Dózis-Szexi Lady (Marcellina).MP3

Dózis-Ázom,fázom (Lord).mp3

Dózis-Nyugtass meg (Telegramm).MP3

Dózis-Halld meg nélkülem.MP3 (részlet)

Dózis-Trabant-dal (Exotic).MP3

Dózis-Valami jön majd még (Demjn-Marcellina).MP3

Dózis - Open Your Heart (Europe)

Dózis - Jazok a boldog szép napok (részlet).MP3

Photobucket

Stúdió felvételek, 1994-1997

A felvételeken közreműködtekBaán Imre - gitár, vokál. Kiss Csaba - basszusgitár. Czetter Gábor - dobok. Kovács Ervin - gitár, rap, vokál. Keszei Tamás  - billentyűs hangszerek, vokál. Mészáros Gábor - billentyűs hangszerek, vokál. Weinelt Gábor  - ének, vokál.

Dózis - Gyere_at_a_hidon (reszlet).MP3

 Dózis - Húsz_év_múlva.MP3

Dózis - Várom_a_leveled.MP3

Boldog névnapot kívánunk az épp ma ünneplőknek!
Bármilyen javaslatot szívesen fogadunk. Kérlek, ír
Diavetítő